Delta i Ålands idrotts kurs om fysisk träning för barn och ungdom med Mats Mejdevi

Träning med den egna kroppen som verktyg. Din kropp har du alltid med dig så det är viktigt att ge möjligheter till fysisk utvecklande träning i olika miljöer för idrottare oavsett idrottsgren. Fantasi och kunskap att kunna träna eller bygga “träningsstationer” var du än befinner dig (i omklädningsrum, hotellkorridor, en park eller längst bak i flyget). Utnyttja de redskap som finns och variera träningen med nya övningar för samma inriktning.

Hur kan vi träna fram och bygga atleter oavsett idrott? Teori och många praktiska övningar där ni som deltagare får möjligheten att prova träningen på egen kropp! Allsidig träning som både skadeförebygger och utvecklar.

Målgrupp: Ledare som gått plattformen kursen, barn- och ungdomstränare, lärare, fritidsledare, även andra intresserade är välkomna att anmäla sig.

Tid: Lördag 30 mars 2019
kl. 9-12 Fysisk träning för barn upp till 12 år 9-10.30 teori 10.30–12 praktik
Kl. 13-16 Fysisk träning för ungdomar med inriktning på att utvecklas och hänga med i toppen. 13–14.30 teori 14.30–16 praktik

Plats: Återkommer med lokal vid anmälan

Avgift: 20 € för medlemmar inom idrotten/föreläsning
30 € för övriga/föreläsning

Max antal deltagare: 36 personer/föreläsning

Anmälan: www.alandsidrott.ax (se föreläsningar och kurser)
Sista anmälningsdag är 15 mars 2019

Frågor: Kontakta Josefine Gustafsson, mobil:+358 457 342 5432 eller
e-post: josefine@alandsidrott.ax

Mats Mejdevi, fysisk tränare med en bred bakgrund och som arbetat med den yttersta eliten i många idrotter. Utvecklare av konceptet Sportsbasics och träningsplattformen www.sportsbasics.com Mats har utvecklat och förädlat talanger i de flesta idrotter. Författare till bl.a. ”Träna med kroppen” och ”Rörlighet – träning för bättre prestation. Mats har varit en stor tillgång för bland annat Team Danmark och Svenska Olympiska Kommittén med sin kunskap om fysisk träning och om vikten av att bygga en hel atlet. Tidigare förbundskapten för det svenska herrlandslaget i gymnastik.

Välkommen att anmäla dig!

Kategorier:
Utbildning